Sve više je digitalnih stvari – onih za koje ne bi ni pomislili da će se digitalizirati. Primjerice, komoda – bi li ikad taj komad namještaja povezali s pojmom ‘digitalno’? Pa ipak, kad malo pretresemo što nudi Samsung AirDresser, digitalizacija komoda djeluje kao dobrodošao novitet…

Kada objesite odjeću u AirDresser, uključit će se Jet Air koji će doslovce otpuhati prašinu s nje – i to praktički bešumno, što je itekako bitno ako digitalnu komodu kanite držati u spavaćoj sobi.

Slijedi JetSteam koji će parom ukloniti 99,9% bakterija, virusa i alergena iz vaše odjeće, kao i 99% mirisa. Snalazi se i s krznom, iz kojeg će izvući 90% vlage i povećati volumen za 78% – više nego što možete očekivati od specijaliziranih, papreno skupih kemijskih čistionica.

Zatim na scenu stupa Deodorizing Filter funkcija koja izvlači neugodne mirise te Self Clean koja odlvažuje, sanitizira i dezodorira odjeću – a sve to bez detergenta i kemikalija, samo uz pomoć toplog zraka i pare. Štoviše, AirDresser će odvlažiti i zrak u spavaćoj sobi (ili drugoj prostoriji u domu, u kojoj se nalazi).

Konačno, AirDresser će na niskoj temperaturi „izglačati“ odjeću, inteligentno ju ispravljajući kako ne bi bila zgužvana.

Samsung se osobito ponosi dizajnom svoje naprave – predstavio ju je i prije nego što se našla na tržištu – a to će se zbiti sutra: na britanskom tržištu će se moći kupiti za dvije tisuće funti (skupo? Jest, ali Samsung ne propušta istaknuti da ćete zapravo uštedjeti izbjegavajući plaćanje čistionice) a zatim i na ruskom i na drugim velikim, a zatim i manjim tržištima, poput našeg.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.