Canon Europe predstavio je svoj vrhunski fotoaparat za snimanje sportskih događaja i životinja u divljini EOS-1D X Mark III koji profesionalnim fotografima nudi veliki brzinu te dramatično poboljšane performansama praćenja pri automatskom fokusiranju. Kvalitetom slike i mogućnostima komunikacije, ovaj fotoaparat predstavlja vrh Canonove serije EOS-

Canonov novi fotoaparat s vrha ponude nudi nevjerojatne brzine snimanja do 20 sličica u sekundi s praćenjem putem automatskog fokusiranja i poboljšanim visokim ISO performansama, pa se s njim svaki put postiže žuđeni savršeni snimak.

Senzor za automatsko fokusiranje fotoaparata EOS-1D X Mark III ima 28 puta veću središnju razlučivost u odnosu na svog prethodnika kako bi se zadovoljila potreba profesionalnih fotografa za većom preciznošću i fokusiranjem na objekte u raznim scenarijima.

Osim toga, taj fotoaparat nudi impresivno 5.5K 12-bitno interno snimanje RAW videozapisa – to je prvi nekinematografski fotoaparat iz serije Canon EOS s tom značajkom koja omogućuje profesionalcima snimanje fotografija, ali i videozapisa vrhunske kvalitete.

EOS-1D X Mark III razvijen je na temelju povratnih informacija svjetske zajednice fotografa korisnika modela EOS-1D X i EOS-1D X Mark II, uključujući cijenjene Canonove ambasadore. Canonova bogata tradicija i optička izvrsnost bile su očite u povratnim informacijama profesionalaca tijekom testiranja. Svi su hvalili način na koji EOS-1D X Mark III mijenja automatsko fokusiranje u koracima, njegovu znatno poboljšanu kvalitetu slike i videozapisa i mogućnost brze komunikacije – a sve su to značajke koje omogućuju profesionalcima stvaranje fantastičnih slika i njihovu isporuku naručiteljima brže nego ikad prije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.