Mnoge slušalice često pate od kratkih prekida Bluetooth veze kada se koriste na prenapučenim mjestima. Kako tvrde u Panasonicu, novi modeli True Wireless slušalica nisu samo kompaktni, nego nude i iznimno pouzdano Bluetooth povezivanje kako bi se osiguralo neprekinuto slušanje. Male dimenzije postignute su integracijom Bluetooth antene i dodirnih senzora u kontrolni odjeljak, dok je za poboljšanu stabilnost veze zaslužna maksimalno iskorištenje dijelova antene.

Panasonic RZ-S500W (dostupan u dvije boje, crnoj i bijeloj) nudi primijenjenu dvostruku hibridnu tehnologiju poništavanja buke koja se sastoji od nekoliko kombinacija. Kao prvo, tu su Feedforward Noise Cancelling (FF-NC) i Feedback Noise Cancelling (FB-NC). Drugo, koristi se kombinacija analogne i digitalne obrade. Može ostvariti efekt poništavanja buke koji je najbolji u branši u kategoriji pravih bežičnih slušalica.

Panasonic RZ-S500W

True Wireless slušalice u zasebnoj klasi je za ljubitelje Hi-Fi doživljaja predstavio i Technics. RZ-S300W (crne/bijele/zelene) krase kompaktne dimenzije (oko 17 mm u promjeru) uz mogućnost stabilnog povezivanja. Inače nude istu dvostruku hibridnu tehnologiju poništavanja buke kao i Panasonicov model RZ-S500W.

Technics RZ-S300W

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.