Canon Europe predstavio je danas Canon PIXMA TR150 i PIXMA TR150 s baterijom – dva snažna, prenosiva i robusna pisača. Ti kompaktni modeli nude svestrane mogućnosti bežičnog povezivanja uz podršku za Wi-Fi frekvencije 2,4 GHz i 5 GHz te kontrolu putem smartfona.

Pisači imaju 1,44-inčni crno-bijeli OLED zaslon koji omogućuje jednostavnu navigaciju te nudi pregled razine tinte u spremniku u stvarnom vremenu i indikaciju trajanja baterije.

Model s baterijom savršen je suputnik za rad izvan ureda jer korisnici mogu očekivati brzo i pristupačno punjenje preko prilagodnika za izmjenično napajanje ili priloženog USB Type-C kabela uz korištenje kompatibilnog punjača za upotrebu u automobilu, spajanjem na prijenosno računalo ili prijenosni USB punjač.

Elegantan i robustan dizajn otporan na ogrebotine dodaje praktičnost. Svi su priključci organizirani na jednoj strani uređaja radi optimalnog upravljanja kabelima, dok ugrađeni utor koji štiti od krađe, omogućujući korisnicima zaštitu pisača na privremenim lokacijama.

Jedinstvena značajka mobilnog pisača PIXMA TR150 jest da može pohraniti do pet unaprijed spremljenih prilagođenih predložaka koje korisnik može ispisati izravno sa zaslona bez upotrebe računala ili mobitela pa može brzo izraditi važne dokumente, brzinom od 5,5 slika u minuti pri ispisu u boji i 9 slika u minuti kod crno-bijelog ispisa.

Brza i funkcionalna PIXMA TR150 s baterijom nudi brže punjenje (2 h i 20 min preko prilagodnika za izmjenično napajanje) i mogućnost ispisa do 330 stranica s jednim punjenjem. Nudi praktičnu mogućnost lakog umetanja i vađenja baterije koja je savršena za rad u pokretu.

TR150 može proizvesti A4 ispise bez obruba, pri čemu u stražnji ulagač stane 50 listova običnog papira, te je tako savršen za privremene prodajne štandove kojima trebaju dojmljivi promotivni materijali i ukrasi koje će dobiti jednim dodirom na tipku.

Canon PIXMA TR150 i PIXMA TR150 s baterijom moći će se kupiti na našem tržištu od travnja 2020. Cijena na njemačkom tržištu im je 255 odnosno 305 eura.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.