Jeste već pokušali raditi na računalu s dva (ili tri, ili više) monitora? Ako jeste, onda ste se već i navukli na to… Nije teško naviknuti se na dobre stvari, a rad s više monitora je definitivno dobra stvar: trebat će vam kratko vrijeme – možda par sati – da se naviknute na dodatni monitor, ali nakon toga slijedit će dulje vrijeme (ne par sati, nego par mjeseci) tijekom kojeg ćete otkrivati nove načine na koje možete korisno uposliti dodatni monitor.

Naravno, novi monitor nije jeftin. Srećom, postoji jeftinije rješenje: ako imate stari tablet ili smartfon koji vam negdje skuplja prašinu, možete ga iskoristiti kao dodatni monitor. Za to će vam trebati Duet Display – softver koji se plaća (85 kuna za Android, 90 za iOS) ali taj je trošak daleko manji od kupnje dodatnog monitora za PC ili Mac.

Duet Display

Dakako, ništa vas ne sprečava da za taj dodatni monitor kojeg će pogoniti Duet Display iskoristite ne neki stari tablet ili smartfon kojeg više ne koristite nego novi uređaj kojeg inače normalno koristite. No vjerujte nam na riječ: osjetit ćete se pomalo blesavo kada vam monitor zazvoni…

Tablet je daleko bolje rješenje za Duet Display od smartfona, premda će i manji ekran poslužiti kao drugi monitor. A iPad je bolje rješenje od Android tableta, jer Duet Display nudi više mogućnosti za iOS nego za Android (više touchscreen funkcija, dulji rad na baterije, jednostavnije bežično spajanje). To i ne čudi kad znamo da su među osnivačima tvrtke inženjeri koji su ranije radili u Appleu.

(Slika)

Duet Display

Duet Display nudi sasvim solidnu podršku za svoje korisnike – na svom webu, a sudeći po reakcijama na Trgovini Play i App Storeu, i u direktnom kontaktu, u odgovorima na upite korisnika.

Duet Display

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.