Nemate što raditi ovih dana? Niste jedini! Toga je očito svjestan i Google, pa je uoči ovog vikenda objavio listu stvari na kojima radi – da nam ne bi bilo dosadno.

No tko radi taj i griješi – pa je Google u svom tekstu naveo gomilu linkova koji ne vode nikamo (barem nama u Hrvatskoj; možda su korisnicima u SAD-u dostupni?). Primjerice, ovaj bi trebao voditi na kolekciju aplikacija kojima je posebno snižena cijena i/ili produljen probni period. Srećom, te su kolekcije ipak dostupne: ovdje je ona nazvana Workouts & Wellness a Mindfulness & Meditation je ovdje.

Google Play

YouTube je također ponudio cijelu zbirku videa Stay Home #With Me kojima je namjena da ostanete zdravog tijela i duha u ova zla vremena. Slična kolekcija je dostupna i gledateljima Android TV-a, ali zasad samo u SAD-u, a Google je za jednostavnije vježbanje kod kuće prilagodio i softver Google Fit te Wear OS.

Istodobno, Google je unio i dvije izmjene u Google Play Trgovinu (softvera za Android): prva je da je istaknuo kolekciju softvera za djecu, koja je probrana u suradnji s učiteljima i pedagozima, a druga je da su izbačene aplikacije koje se ispočetka predstavljaju kao besplatne, a kasnije traže od vas da doplatite neopravdano visoke svote za korištenje standardnih mogućnosti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.