Dok ljudi masovno koriste chat aplikacije da bi ostali u kontaktu s ljudima s kojima inače rade i/ili im je do njih stalo, gotovo svakodnevno nam stižu noviteti koje nude te aplikacije (o kojima smo nedavno pisali, i preporučili koji je najbolji za vas).

Danas nam tako stiže vijest da se u WhatsApp razgovore od sada mogu uključiti osmorica (a ne samo četvorica). Tu je mogućnost prvi primijetio WABetainfo a da bi ju iskoristili već danas trebate instalirati beta verziju (2.20.50.25 za iOS ili 2.20.133 za Android) – ili pričekati da izađe službena nova verzija WhatsAppa.

Google je pak jučer najavio da će uskoro ponovno povećati maksimalni broj sudionika Google Duo konferencija (nakon što ga je nedavno povećao s 8 na 12), umjetnom inteligencijom „izgladiti“ video (vidi donju sliku) te uvesti druge promjene nabolje.

Danas je i Viber predstavio novitet: mogućnost da obrišete (dio) poruke koju ste poslali. Da ne bi bilo zabune: tu mogućnost – koja je proslavila Snapchat – Viber je uveo još 2017., ali sada joj je dodan tajmer.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.