Jučer smo objavili kako je Apple Music stigao u Hrvatsku, a danas je objavljeno priopćenje kako se taj servis može pratiti i na najpopularnijim televizoroma (u svijetu i kod nas): Samsungovim Smart TV-ima. Doduše, ne na svima nego na modelima za 2018., 2019. i 2020. Lako ćete ih prepoznati po tome što već imaju Apple TV i AirPlay 2 aplikacije, a sad trebat.e sami instalirati Apple Music aplikaciju sa Samsung Smart TV trgovine.

Podsjetimo, Apple Music nudi najveću glazbenu kolekciju, s više od 60 milijuna pjesama, u kojima možete u živati šest mjeseci, prije nego što krene naplata.

Osim preko Smart TV-a Samsunga (i nijednog drugog proizvođača), te Appleovih i Android uređaja, Apple Music se od prošlog vikenda može koristiti i preko web stranice. Ako već nemate korisnički račun za Apple Music, praktičnije je da ga napravite ondje – nego na televizoru.

Samsung je u sklopu napora da nam izolaciju kod kuće učini podnošljivijom ovog tjedna najavio 350 videa koji će nam preko Smart TV-a omogućiti da kroz vježbe ostanemo u formi.

Samsung smart tv

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.