Australsku tvrtku Nura osnovao je Srbin Dražen Petrović, nakon znanstveničkih uspjeha u Americi, a njen prvi proizvod – „najpametnije slušalice na svijetu“ Nuraphone postale su vrlo popularne, bez obzira na visoku cijenu. Te beskompromisne slušalice nudile su slične mogućnosti i kvalitetu zvuka kao podjednako skupi modeli vodećih proizvođača, ali uz jedinstvenu mogućnost prilagodbe zvuka – vašim ušima. Naime, Nuraphone će za nešto više od minute analizirati vaš sluh i prilagoditi se svim njegovim nedostacima – tako što će pojačati frekvencije koje čujete slabije. Rezultat: savršeni zvuk – za svakoga.

Pune dvije godine pripremao se nasljednik Nuraphonea, a sada smo ga konačno dobili: malene in-ear slušalice Nuraloop koje koriste istu tehnologiju a koštaju dvostruko manje: 229 eura.

Nuraloop nudi i aktivno poništavanje okoline buke a automatski će se isključiti kada nema zvuka i uključiti kada se vrati. Na izvor zvuka spaja se preko Bluetootha (5, aptX) ili preko priloženog kabela koji se magnetski spaja na slušalice. Baterija traje čak 16 sati a 10 minuta punjenja dovoljno je za dva sata svirke.

Nuraloop

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.