USB memorijski štapić od 128 GB možete nabaviti za stotinjak kuna. Ili možete kupiti 5GBioShield za 350 eura. Ali to nije običan USB štapić: štiti vas od 5G zračenja! Ili možda ipak jest – običan, najobičniji?

Već smo pisali o napadima na 5G tornjeve u Velikoj Britaniji; dosad ih je zabilježeno 87 (dobar dio njih su zapravo 4G odašiljači, ali napadači ne znaju razliku; barem nisu napali Wi-Fi odašiljače, kao u Bibinju). Napadnuto je više od 200 inženjera, verbalno ili fizički.

U takvoj atmosferi, ne čudi da su se pojavili proizvodi koji štite od 5G zračenja. 5GBioShield „s nano-slojem je tehnologija kvantnog holografskog katalizatora za ravnotežu i usklađivanje štetnih učinaka neuravnoteženog električnog zračenja“. Sve je jasno, zar ne?

Iza te visoke tehnologije stoji dr. Ilija Lakičević, koji je 2000. napustio karijeru znanstvenika jer je, kako kaže, otkrio Boga. „Nakon deset godina napredovanja prema svetom cilju, konačno sam uspio i sada znam mnoga načela Božjeg stvaranja (do sada nepoznata).“

Kako piše BBC, ipak nisu svi ostali oduševljeni; specijalizirani Pen Test Partners koji često rastavlja i analizira gadgete, učinio je to i s 5GBioShieldom i otkrio da se baš po ničemu ne razlikuje od 80 puta jeftinije USB memorije naručene iz Kine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.