Zvuk i rasvjeta dva su najmoćnija elementa za podizanje raspoloženja koji na jednostavan način mogu unaprijediti kvalitetu života kod kuće. Upravo je činjenicu da su i zvuk i rasvjeta ključni za stvaranje prave atmosfere u svakoj prostoriji doma Ikea imala na umu kada je, u suradnji sa Sonosom, razvila kolekciju Symfonisk. Ova će kolekcija u robnoj kući Ikea Zagreb biti dostupna od 1. srpnja. 

Ove dvije tvrtke udružile su svoje snage kako bi omogućile ljudima da zvuk koriste i kao dizajnerski dodatak. Na temelju strasti i vrijednosti koje dijele, Ikea i Sonos spojili su iskustvo u opremanju doma i stručnost o zvuku te svojom suradnjom nastojali demokratizirati zvuk i pružiti nove načine da se zvuk neopaženo uklopi u dom.

“Ikea stalno istražuje nove ideje kojima može unaprijediti život kod kuće. Integriranjem tehnologije u namještaj, to možemo učiniti na još bolji način“, istaknuo je Björn Block, poslovni voditelj Ikea Home Smart u Ikea of Sweden.

IKEA SYMFONISK

Symfonisk predstavlja spoj visoke kvalitete zvuka i lijepog dizajna. Ova kolekcija sadrži dva Wi-Fi zvučnika kojima se može jednostavno upravljati putem mobilne aplikacije Sonos te daljinskog upravljača, kao dodatnim načinom kontrole. Ova dva zvučnika mogu funkcionirati zasebno, a ako ih koristimo zajedno, doprinose uređenju bilo kojeg kutka doma.

Symfonisk polica s Wi-Fi zvučnikom višenamjenski je uređaj koji štedi prostor, a već je ovjenčan i nagradom Red Dot za dizajn proizvoda. Zbog jednostavnog dizajna, promjenjivih tekstilnih fronta te neutralnih boja, ova polica sa zvukom prikladna je za bilo koji dom. Neovisno o tome stavite li ju samostalno, montirate na zid i koristite kao noćni ormarić ili objesite na kuhinjsku šipku uz pomoć kuka za zvučnik, zvučat će odlično i lako se uklopiti u bilo koji prostor.

Symfonisk stolna lampa s Wi-Fi zvučnikom dizajnirana je sa svrhom izazivanja tradicionalne estetike svojstvene visokoj tehnologiji. Inspiracija djelomično proizlazi iz ideje kamina – jednog jedinog proizvoda koji širi toplu svjetlost kao i zvuk. Štoviše, dvije funkcije u jednoj znače jedan manje kabel za sakrivanje, jedna manja utičnica koju moramo dohvatiti i jedan manje proizvod za kupnju. Zato je ovaj proizvod pravo rješenje za integraciju u svačiji dom.

Daljinski upravljač Symfonisk omogućuje puštanje glazbe, pauziranje, preskakanje ili povratak na prethodnu pjesmu, kao i pojačavanje ili snižavanje glasnoće u trenucima kada želiš odložiti svoj mobitel i uživati u glazbi. Bez obzira na to odlučite li ga staviti na hladnjak, zid, stol za večeru ili na hrpu knjiga, svojim suptilnim dizajnom uklopiti će se u svaki interijer.

Stolna lampa sa zvučnikom stoji 1499 kuna, dok je cijena police 998 kuna. Konačno, cijena daljinskog upravljača je 69,90 kuna. Više detalja o ovoj kolekciji bit će dostupno na ikea.hr.

IKEA SYMFONISK

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.