Panasonic najavljuje svoj najnoviji fotoaparat bez zrcala LUMIX G100 posebno namijenjen vlogerima i tvorcima sadržaja – za kojeg kaže da je savršen alat za dijeljenje priče.

Uz superlagano i kompaktno kućište, G100 uklanja potrebu za glomaznom opremom za fotoaparat, dok mogućnost stvaranja fantastičnih slika i videozapisa jamči da nećete morati pristati na kompromise u kvaliteti.

Možete napraviti glatke videozapise u razlučivosti 4K ili Full HD s raznim brojem sličica da biste zadovoljili svaku potrebu.

Panasonic Lumix G100

Snažan hibridni sustav za stabilizaciju slike u 5 osi iskazat će se prilikom snimanja videozapisa u pokretu, a rezultat će biti puno glatkije i ugodnije iskustvo za gledatelje.

Osigurana je i vrhunska kvaliteta zvuka. LUMIX G100 je prvi fotoaparat brz zrcala koji dolazi s integriranim zvučnim sustavom OZO Audio tvrtke Nokia, kod kojeg tri interna mikrofona snimaju čist i živopisan zvuk koji je realističan kao da se sada nalazite na mjestu snimanja. G100 prati i glas prepoznate osobe, automatski se prebacujući na najprikladniji način snimanja zvuka za situaciju.

Panasonic Lumix G100

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.