Canon je danas predstavio EOS R5 i EOS R6 – dva nova napredna fotoaparata punog kadra bez zrcala u ponudi revolucionarnog sustava EOS R utemeljenog na priključku budućnosti RF.

EOS R5 kao pravi uređaj profesionalne razine nudi fotografije razlučivosti 45 megapiksela snimane brzinom do 20 sličica u sekundi te je prvi fotoaparat punog kadra bez zrcala koji može interno snimati 8K RAW snimke brzinom do 29,97 sličica/s u razlučivosti 4K do 120p. EOS R6 savršen je za entuzijaste i profesionalce koji prelaze na tehnologiju bez zrcala i traže bolje mogućnosti, snimanje fotografija razlučivosti 20,1 megapiksela brzinom od 20 sličica u sekundi, zadivljujućih 4K videozapisa do 60p te Full HD do 120p. Ništa se ne može mjeriti s brzinom i razlučivosti uređaja EOS R5 i EOS R6.

Sljedeća generacija tehnologije CMOS senzora u kombinaciji s objektivima RF visokih performansi omogućuje korisnicima bilježenje nove razine detalja dosad nenadmašnom brzinom. EOS R5 i EOS R6 mogu snimati brzinom do 20 sličica u sekundi posve tiho pomoću elektroničkog tražila i posve automatskom ekspozicijom (AE) i automatskim praćenjem fokusa (AF). Korisnici mogu biti sigurni da će na fotografijama i u videozapisima uhvatiti scene akcije, i to posebno kvalitetno i na bilo kojoj lokaciji bez subjekata koji smetaju. Mehanički i elektronički zatvarač s prvom zavjesom nudi i kontinuirano snimanje velikim brzinama do 12 sličica u sekundi.

Uz današnje predstavljanje modela EOS R5 i EOS R6 – dva fotoaparata koja se pridružuju Canonovu revolucionarnom sustavu EOS R i iz temelja mijenjaju bezzrcalnu fotografiju – Canon Europe otkrio je i četiri nova objektiva iz linije RF te dva nova konvertera iz iste linije. Novi objektivi donose telefoto mogućnosti inovativnoj liniji RF kao i dodatne kreativne mogućnosti u portretnoj i makro-fotografiji za profesionalne fotografe i entuzijaste. Naglašavajući Canonovu stalnu predanost sustavu EOS R i priključku RF, današnji noviteti, poput ostalih proizvoda u liniji RF, iskorištavaju sve prednosti sustava EOS R – omogućujući fotografima da iskuse nove razine kvalitete, performansi i kreativnosti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.