Nakon GX Gallery serije premium OLED televizora, za koje kaže da su nadahnuti umjetnošću, LG je predstavio i komplementarne soundbar zvučnike, jednake širine i završne obrade kao i 65″ televizor LG GX Gallery.

Kako bi se pružila maksimalna fleksibilnost, soundbar se može postaviti na zid direktno ispod televizora ili može stajati na čvrstom čeličnom stalku koji dolazi s njim.

LG GX soundbar pruža vrhunski zvuk zahvaljujući tehnologijama Dolby Atmos i DTX:S za trodimenzionalni zvuk. Zvučnik je kompatibilan s Dolby Visionom s 4K pass-through tehnologijom.

Subwoofer koji dolazi uz soundbar se bežično povezuje s glavnom jedinicom s bilo kojeg mjesta u sobi, a dodavanjem LG-jevog bežičnog kompleta stražnjih zvučnika (model SPK8, prodaje se zasebno) dobiva se još više snage i jači uranjajući doživljaj.

Soundbar nudi i 24bit/96 kHz zvuk, Bluetooth povezivost, kao i poboljšan audio povratni kanal (eARC) s povećanom širinom pojasa, koji podržava audio formate visoke razlučivosti kao što su Dolby True HD i DTS Master Audio.

Nažalost, LG nije objavio kada ćemo moći kupiti novi soundbar na hrvatskom tržištu, kao ni koliko će biti ugodan – novčaniku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.